Innhold på Norsk

Hei! Jeg heter Andrea. Jeg jobber som coach og konsulent.

Jeg har over de siste 20 årene i IT Bransjen erfaring fra roller som systemutvikler, arkitekt, testleder, scrum master og prosjektleder. I dag jobber jeg som smidig coach og har spesialisert meg i profesjonell coaching.

Det meste av det jeg skriver er på engelsk, men det jeg har skrevet på norsk kan du finne her.

Jeg har de siste årene spesialisert meg i profesjonell coaching og tatt en utdanning som terapeut. Dette har jeg gjort fordi jeg vil ha effektive verktøy til å hjelpe. Det er viktig for meg å hjelpe andre og spesielt unge mennesker. Jeg meldte meg derfor som frivillig coach for Wake Me Up (WMU). En organisasjon som tilbyr gratis coaching og mentoring til unge mellom 16-23 år.

WMU bygger nå en medlemsorganisasjon og jeg oppfordrer deg til å støtte organisasjonen og bli med og hjelpe unge mennesker så de har et lavterskel tilbud når de trenger det.

Bli medlem her

Bakgrunnen for at WMU bygger en medlemsorganisasjon er mange. WMU ønsker å skape en bevegelse som sammen gjør en forskjell, -samle mennesker som tror på det WMU gjør og at kunnskap, coaching og mentoring kan bidra til å bryte den økende trenden på psykiske helseplager. Et community av medlemmer som sammen bidrar til en lysere fremtid og vil bestå av unge, foreldre, bedrifter, skoler, ambassadører og coacher, hvor alle medlemsgrupper vil få ulike muligheter og fordeler hos oss.

Jeg brenner for at vi alle skal leve Et helhjertet liv, og har derfor utviklet et online kurs for å nå ut til flere. I kurset lærer du deg verktøy som hjelper deg å nå frem til essensen av den du er så du kan leve fra hjertet både på jobb og hjemme.

Det er alt for mange profesjonelle (også i IT Bransjen) som ikke har kontakt med den de er. Jeg ser det i team, i coachingsamtaler, gjennom teamarbeid og hos ledere. Nettopp det jeg erfarer profesjonelt motiverer meg til å hjelpe.

Vil du vite mer om hva du kan gjøre for deg selv så du kan leve mer i tråd med den du er, kan du lese mer her:

Tips til et helhjertet liv!

  • Guidet meditasjon  Jeg har alltid tenkt på en guidet meditasjon som noe som hjelper deg å roe ned, være tilstede her og nå, koble deg på kroppen din. Du blir guidet hele veien i pust, og i hva du skal […]
  • Vet du hva du ønsker deg mer av og hva du ønsker deg mindre av i livet?  I samtaler med mine klienter opplever jeg stadig at det er veldig lett for oss å snakke om hva vi ikke vil, mens […]
  • Har du tenkt på hva som er din beste rytme? Når vi er i rytme så opplever vi flyt i hverdagen, vi ser lyst på tilværelsen og kjenner at vi rett og slett har luksus i hverdagen. Hva skyldes det […]

“Gjør mindre og få til mer!”

Gabrielle Bernstein

Nye innlegg på mail

Kontakt på sosiale medier?